بهداشت دهان و دندان در ماه رمضان

با توجه به شروع ماه مبارک رمضان بر آن شدیم مقاله ای در موضوع روزه داری و بهداشت دهان و دندان تقدیم همراهان عزیز و روزه داران عزیز داشته باشیم.

در ابتدا باید گفت که روزه داری سبب افزایش سلامتی بدن می گردد که در این بین سلامت دهان و دندانها را نیز شامل می شود.

چرا که فرد روزه دار در ساعات زیادی خوردن مواد غذایی را کنار گذاشته و اگر نکات صحیح بهداشت دهان و دندان را رعایت کند به هیچ وجه هیچ مشکلی از نظر سلامت دهان و دندان پیش نخواهد آمد.

همراهان عزیز لازم به ذکر است اگر نیاز به درمان های دندانپزشکی دارید تا حد امکان قبل از ماه مبارک رمضان اقدام نمایید، اگر چه بسیاری از درمانها موجب ابطال روزه نمی شوند اما امکان بلعیده شدن آب و مواد از راه گلو و ابطال روزه وجود دارد.

خوراکی های مفید در ماه رمضان

 

رعایت اصول بهداشتی دهان و دندان

با توجه به اینکه ساعات زیادی عمل خوردن و آشامیدن انجام نمی شود ممکن است دچار خشکی دهان شوید که اصلا جای نگرانی ندارد.

در طول مدت افطار تا سحر با  نوشیدن مایعات و داشتن رژیم غذایی مناسب می توانید جبران آن مشکل را نمایید، همچنین در طول روز می توانید شست و شوی دهان داشته باشید.

رعایت اصول بهداشتی توصیه می شود:

 

بهداشت دندان در ماه رمضان

حتما هر شب قبل از خواب ابتدا نخ دندان به طرز صحیح (مطالعه مقاله نحوه ی صحیح نخ کشیدن) و سپس مسواک زدن به طرز صحیح را داشته باشید (مطالعه مقاله نحوه ی صحیح مسواک زدن) همین کارها را بعد از صرف سحر نیز انجام دهید.

چرا که عدم رعایت بهداشت صحیح دندان موجب می شود مواد غذایی بین دندانها و روی دندانها باقی مانده و موجب بوی بد دهان و پلاک دندانی شود.

(در مقاله ای بطور جداگانه در مورد بوی بد دهان و علتهای آن و راههای از بین بردن آن توضیح داده ایم)

خوراکی های مفید و مضر برای دندانها در ماه رمضان

در زمان افطار تا سحر سعی کنید خوراکی های مفید برای دهان و دندان مصرف نمایید که هم آب بدن را تامین نماید هم نیازهای سلامت دندان های شما را به همراه داشته باشد از جمله:

شیر و لبنیات (تامین کلسیم)، میوه ها و سبزیجات، مغزها بخصوص بادام، چای سبز و …در مقاله ای دیگر تمامی موارد بررسی شده اند (خوراکی های مفید و مضر برای دندان)

خوراکی مفید در ماه رمضان

و بطور کل مواد غذایی که برای دهان و دندان مضر هستند را محدود نمایید از جمله:

نوشابه های گازدار، شیرینی و شکلاتها، ترشیجات، الکل و دخانیات و …

همچنین از خوردن مواد غذایی که موجب بوی بد هان می شود مانند: سیر، پیاز، ترشیجات در هنگام سحر خودداری فرمایید غذاهای مشخصی مثل سیر و پیاز در ایجاد بوی بد دهان نقش دارند.

معمولا در برخی افراد، چند ساعت قبل از زمان افطار به علت گرسنگی و استفاده بدن از ذخایر چربی موجود برای تامین کالری مورد نیاز، بوی خاصی از دهان استشمام می‌شود که پس از صرف افطار این بو خود به خود برطرف خواهد شد.

ادامه مطلب در لینک زیر:

https://pardisdental.ir/%d8%a8%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d8%af%d9%87%d8%a7%d9%86-%d9%88-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%a7%d9%87-%d8%b1%d9%85%d8%b6%d8%a7%d9%86/


کلینیک دندانپزشکی فوق تخصص ایمپلنت پردیس دهان ,دندان ,روزه ,های ,صحیح ,مواد ,دهان و ,و دندان ,می شود ,بهداشت دهان ,مواد غذاییمنبع

https://pardisdental.ir/%d8%a7%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b9%d8%a7%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c/

مراحل استفاده و مراقبت های لازم در دوران بلیچینگ در خانه

خوراکی های مفید و مضر برای دندان

بهداشت دهان و دندان در بارداری

ابزارهای معاینه دندانپزشکی

رژیم غذایی سالم برای دندانهای کودکان

ویروس کرونا و راههای مقابله با آن

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارزانی مطلب آهو شب محوطه سازی به کمک رایانه رزدانلود فروشگاه پیام فلزیاب 09196638253 لاستیک ران فلت ارزان اینجا همه چی هست جامع ترین خبرنامه تخصصی گردشگری